myAudi app

От края на 2017 г. приложението myAudi е достъпно за всички нови превозни средства, пуснати след средата на 2014 г. Той интегрира услугите на Audi connect на смартфона на клиента и свързва смартфона с автомобила. Множеството функции са организирани в три области на ниво главно меню: превозно средство, навигация и меню.

Ключът за свързване на Audi, който е достъпен за някои модели, може да се намери в подменюто Информация – подменю, което също води до управление на профили, отчет за състоянието и известия. Twitter, Napster и новини онлайн съставляват областта на медиите. Напълно нова функция в менюто за навигация – и много полезна в непознати градове – е навигацията myAudi. Например, той може да напътства клиента, който ходи от хотел до колата, която е паркирана на няколко улици. След това в колата навигационното ръководство преминава от смартфона към бордовия монитор. След като клиентът излезе от колата на гараж за паркиране, навигацията на смартфона след това насочва клиента до крайната дестинация.

Услугите на автомобила дават възможност на потребителите да направят редица настройки на автомобила от смартфон, като например да заключат вратите или да активират допълнително отопление. В моделите e-tron тези функции включват също така управление на зареждането и климатичната система. Шофьорите също могат да избират пилотиран паркинг: Те излизат от превозното средство на паркинга или входа на гаража за паркинг, а колата задвижва крайните метра самостоятелно – контролирана чрез смартфона.

Related Articles

Вашият коментар