Audi e-tron Sportback завладява виртуалния свят

Това е следващата стъпка в дигитализацията и виртуалното изживяване за четирите пръстена: Audi е първият производител на автомобили, който използва „Virtual Market 4“, едно от най-големите световни събития за виртуална реалност, като платформа за презентация и опит за изцяло новото Audi e-tron Sportback (комбинирана консумация на електроенергия в kWh / 100 km * (62,1 мили): 26,3 – 21,6 (WLTP); 23,9 – 20,6 (NEFZ); комбинирани емисии на CO2 в g / km * (g / mi): 0) ,

Социалното VR събитие, създадено от японската компания Hikky, ще се проведе за четвърти път през 2020 г. и привлече над 710 000 международни посетители миналата година. Тази година организаторите очакват до един милион участници, които ще се движат през виртуалното пространство, наречено „Пара-истински Токио“ като 3D герои и ще си взаимодействат помежду си. С оглед на настоящата ситуация, „Virtual Market 4“ е идеален формат за подготовка и фланкиране на пазара на пазара на Audi e-tron Sportback в Япония и извън нея. Моделът ще бъде пуснат в Европа през това тримесечие и ще достигне до дилъри в САЩ и Азия през втората половина на годината.

Audi e-tron Sportback е паркиран в „Пара-реално Токио“ на избрани места. Ако посетител се докосне до превозното средство, той ще бъде насочен към много специална виртуална стойка на Audi: Кабината на Audi е цифров отдих на „Audi Meteorite“, специално съоръжение за електронни тронове, инсталирано физически на летище Мюнхен за ограничен период от началото 2019 г. и в Шанхай през есента на 2019 г.

Посетителите на света на цифровия опит могат не само да видят втория модел на семейството e-tron там, но и различни функции, дизайн и технологии ще бъдат обяснени на живо от Audi avatars. В допълнение, играчите на „Виртуален пазар“ имат възможност да вземат насочени виртуални тест драйви около Метеорита.

Audi ще участва във „Виртуален пазар 4“ заедно с 42 други компании и около 1400 магазина.

Susanne Killian

Susanne Killian

Spokes­woman Sales and Mar­ket­ing

Related Articles

Вашият коментар