Audi с непроменен отбор в DTM 2020

С непроменен отбор на водачите, Audi започва проекта „Защита на титлата“ в DTM през сезона на автомобилния спорт 2020.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/audiemot/public_html/wp-content/plugins/barta-core/elementor/views/rt-news-grid-6.php on line 40

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/audiemot/public_html/wp-content/plugins/barta-core/elementor/views/rt-news-grid-6.php on line 148

Белгийският отбор WRT Team Audi Sport отново ще се състезава през сезон 2020 с два автомобила на Audi RS 5 DTM самостоятелно. С Ед Джоунс (24) от Обединените арабски емирства и швейцареца Фабио Шерер (20), WRT отново дава шанс на двама млади шофьори в DTM.

Следващата седмица шофьорите на Audi ще се подготвят за новия сезон на DTM на остров Лансароте. От 16 до 18 март в Монца са предвидени официални тестови дни. DTM 2020 започва на 25/26 април в Золдер, Белгия. Общо десет събития с 20 състезания са в календара. Ново попълнение в календара са състезанията в Андерсторп (Швеция), Санкт Петербург (Русия) и Монца (Италия). Други места са Assen (Холандия) и Brands Hatch (Великобритания) и четири събития в Германия (Lausitzring, Norisring, Nürburgring и Hockenheim).

Автомобилната програма на AUDI AG продължава да се основава на три стълба: DTM, Formula E и състезания на клиентите. В DTM се използват високоефективни четирицилиндрови турбо двигатели с работен обем от два литра. При Audi тези двигатели са важни двигатели с изгаряне в световен мащаб. DTM планира да използва plug-in хибридни системи от 2022 г. В комбинация с иновативни горива, като тези успешно тествани от Audi на финала на DTM през 2019 г., DTM ще покаже начини, по които емисиите на CO 2 могат да бъдат намалени допълнително в двигателите с гориво.

Virginia Brusch

Virginia Brusch

AUDI MEDIA CENTER

Related Articles

Вашият коментар