2009 Audi Avatar Supercar

Това е автомобилът, който, както дизайнерът описва, е колата и въплъщението на забавлението, което с право принадлежи на „компютърното поколение“. Аз съм част от това поколение? Надявам се. Компютрите ми се струват доста готини. Това Audi се нарича „Аватар“ и е футуристична фантазия. Можете ли да видите колелата? Те са там! Не знам как се обръщат, но те са там!

Това лошо момче е концептуална кола, която има три пълни седалки за кофа. Дизайнерът ни дава да разберем, че Avatar е суперкар с електрическо захранване направо от 2032 г. Той има за цел да улови радостта, която децата на нашето поколение са играли „бъдещи” състезателни игри в детската си младост. Има батерия с дълъг обхват на супер-йонна батерия, задвижваща 4-колесни електрически двигатели.

Има леко, или дори свръх леко аеродинамично тяло, и способността да ускорява от 0 до 100 км / ч за 2,9 секунди. Достига скорост от 360 км / ч! Това е бърза кола, ако не сте знаели такова нещо. И изглежда о-диво. Чудя се дали може да сгъне тези крила и да лети? Вероятно се нуждае от инсталирана антигравитационна подложка.

Дизайнер: Edwin Conan (Yi Yuan)

Related Articles

Вашият коментар