Таблет на Audi

Таблетът на Audi има 10.1-инчов екран с висока разделителна способност (1 920 x 1200 пиксела) и служи като гъвкава система за забавление на задната седалка. Таблетът, който може да бъде поръчан в някои големи модели, се свързва с MMI навигация плюс чрез Wi-Fi. Това му дава достъп до менютата за функции на радио, медии, навигация и кола. Прехвърлянето на данни протича в двете посоки – задните пътници могат да изпратят планиран маршрут до водача, например, или обратно, водачът може да започне радио или медийна програма за тях от MMI навигация плюс.

Таблетът Audi, който използва операционната система Android, поддържа технологията NFC (NFC = комуникация в близост до полето) за предаване на данни от други устройства с Android, когато са в непосредствена близост. Той има 32 гигабайта вътрешна памет; microSD карта може да се използва за допълнителна памет.

Щракването върху бутона „още“ в менюто за стартиране осигурява достъп до интернет – до приблизително един милион приложения и игри, филми и музика, аудиокниги, електронни книги и офис приложения. Интегрираната пълна HD камера може да се използва за провеждане на видео разговор чрез Skype. След пътуването потребителят може да премахне таблета на Audi от автомобила и да продължи да го използва чрез външна Wi-Fi мрежа.

Таблетът на Audi разкрива висококачествения си характер в шасито си, фрезован от твърд анодизиран алуминий. Заедно с батерията си, тя е старателно проектирана за използване в колата. Освен това може да се справи с високи или много ниски температури без проблеми; скобата с регулиране на наклона на гърба на предната седалка е устойчива на сблъсък и може да се сваля, ако е необходимо.

В Audi A8 (2017) таблетите – които са поръчани само по двойки – не са свързани само с MMI навигация плюс, но и с контролния панел на задната седалка. Това дава възможност на пътник да управлява таблета много удобно от облегнато назад положение, докато той е щракнат в скобата му.

Related Articles

Вашият коментар