Пакет за качество на въздуха

Пакетът за качество на въздуха извежда качеството на въздуха в интериора на съвсем ново ниво. Два йонизатора зареждат въздушните молекули с отрицателни йони. Тези аниони привличат прахови частици, така че да образуват мини клъстери, които падат на пода и така не се вдишват. Комбинираният филтър в четиризоновия автоматичен климатик свързва по-голямата част от газовете и частиците. Освен това прави безобидни алергените и микроорганизмите.

Ароматизацията осигурява фина приятна миризма чрез добавяне на леки количества обонятелно средство към въздушния поток от климатичната система. Таблото с инструменти скрива два флакона с високо концентрирано масло, което предизвиква по желание намек за морски бриз или планински въздух. Високото качество на ароматите се дължи отчасти на тяхното над средно съдържание на естествени вещества (съответно 15 и 18 процента). Клиентите могат да регулират интензитета на аромата на четири нива. Флаконите се подменят по време на сервиз. Ароматите са стабилни дори при силна топлина или студ и са напълно безопасни за хора, животни и материали.

Пакетът за качество на въздуха ще бъде представен на избраните пазари през 2018 г. и ще бъде разширен, за да включва сензор за измерване на прахови частици. Той определя нивото на праховите частици в атмосферния въздух и сравнява това отчитане с вътрешния въздух. Ефективността на филтъра се показва на бордовия монитор – важна услуга, особено за клиентите в градските райони.

 

Вашият коментар