Ауди велосипед за всички

Серията Audi Bike е резултат от проучване на модерния градски дизайн на велосипеди, вдъхновено от философията на марката Audi – резултатът: колекция от премиум клас модерни, минимални мотори със спортен, емоционален външен вид. Семейството се състои от сгъваем крайцер, хибриден електрически / човешки придвижващ транспорт и двоен спорт-турер. Точно като линията на автомобилите на Audi, има такава за всеки вкус и цел. Ударете скока за пълните 360º!

Спортен велосипед „Ауди Байк“: Спортният велосипед „Ауди Байк“ представлява сегмент велосипеди от първокласен клас. Динамичната рамка на тялото, направена от твърд и лек материал (като въглеродни влакна или алуминий), съчетава конструкцията на Seat post и механизма на верижния пръстен. Иновативният език за дизайн на тялото на велосипеди съдържа всички функционални и безопасни функции. Конструкцията на седалката може да се регулира от потребителя с опростен и удобен вариант, който може да се трансформира. Механизмът на верижния пръстен е опростен от системата за безопасно покритие, което го прави удобен и безопасен. Езикът на дизайна на този нов пръстен на веригата представлява ново техническо решение за всички съвременни велосипедни вериги. Като цяло дизайнерският език „Audi Bike“ представлява новата дизайнерска идеология, за да се сведе до минимум старомодният технически, консервативен подход в строителството и да се увеличат функционалните функции, безопасността и естетиката.

Сгъваем мотор „Audi Bike“: Този сгъваем мотор представлява сегмент за градски транспорт. Общият дизайн език следва новата дизайнерска посока на семейството „Audi Bike“, с рационален, спортен и динамичен език на тялото. Сгъваемото лице за дизайн на мотор е преработено, за да бъде по-градско ориентирано. За глобалния проблем с градския трафик тази сгъваема опция може да се използва по ефективен и полезен начин. Корпусът на сгъваемия мотор е лек и компактен, лесно се монтира в стандартен багажник на автомобила. Сгъваемият мотор може да бъде свързан с глобална градска мрежа, като се използва нова система за смарт телефони или GPS мобилни устройства, като предлага на потребителя карта на града на живо, безплатни зони за паркиране и карта на градския трафик.

Електрически мотор „Audi Bike“: Този хибриден електрически мотор представлява планински (хълмист) сегмент за градски транспорт. Езикът на дизайна на електрически велосипеди следва новата дизайнерска посока на семейството „Audi Bike“, с много по-изискани дефиниции на повърхностния дизайн. Динамичната рамка на тялото и колелата са направени от въглеродни влакна, което прави електрическия мотор лек и здрав. Горната част на рамката на каросерията съчетава еклектичния товар от литиева батерия, с гама от батерии за проба за редовна градска употреба. Електрическият велосипед съдържа също така (HP) механизъм с хуманно захранване, който може да се използва като генератор за зареждане на електрически батерии, а също така се използва в плоски градски райони.

Дизайнер: Владимер Кобаххидзе

Related Articles

Вашият коментар